lunes, 16 de mayo de 2011

Esmorçar amb en Jordi Pujol, en Gerard Quintana i Els Amics de les ArtsA l'esmorçar que va organitzar la Fundació Jordi Pujol i al qual van fer d'amfitrions tant en Jordi Pujol, com en Gerard Quintana com Els Amics de les Arts, es va constatar el bon estat actual de la música de casa nostra, així com la bona sintonia entre en Gerard Quintana i Els Amics de les Arts com a representants de dues generacions que es reivindiquen com a complementàries, així com també ho són amb les generacions anteriors que als seixanta estarien representades, entre d'altres, pels Setze Jutges, en Raimon, Lluís Llach o Serrat; o als setanta, també entre d'altres, prendrien una actitud d'avanguarda juntament amb el Grup de Folk, Pau Riba o Jaume Sisa.


Els Amics de les Arts atravesen un moment dolç en que després d'una exitosa gira de presentació del seu Bed & Breakfast aprofitaran per presentar-lo també 2 dies per terres Valencianes, 4 dies a Madrid i 10 dies a Alemanya.


En Gerard Quintana, per la seva banda, acabada la presentació del seu disc en solitari 'De terrat en terrat', es troba immers en la preparació dels tres concerts al Palau Sant Jordi per celebrar els 25 anys del grup, tal com ja vam anunciar en la nostra notícia: http://www.decibel.cat/noticies/noticies.php?accio=noticia&id=1116 Constatant el bon moment musical tant dels Amics de les Arts com d'en Gerard Quintana, en Jordi Pujol els ha demanat que continuin amb la bona feina i que no decaiguin en el 'voluntarisme' d'impulsar la música feta a casa nostra.

5 comentarios:

 1. Podeu veure la notícia:

  http://www.decibel.cat/noticies/noticies.php?accio=noticia&id=1120

  ResponderEliminar
 2. "el bon estat actual de la música de casa nostra" deu ser a nivell de creativitat o dels bons músics que tenim a casa nostra però no pas per l'estat general actual de la música inmersa en un bon grapat de crisis: a la crisi que tots patim cal afegir-hi la davallada de venda de cd's, intrusisme laboral i el penos règim laboral de músics i artistes en general. A pesar de tot plegat a Catalunya encara surgeixen molts músics i de qualitat però a aquest pas no per gaire temps.

  ResponderEliminar
 3. Tens tota la raó Albert! Del que dius em quedo amb "a Catalunya surgeixen molts músics i de qualitat" i, personalment, crec que això encara anirà a més!

  ResponderEliminar
 4. Doncs serà un miracle si va a més tal com va tot i com ens tracten

  ResponderEliminar
 5. Albert, com ja t'he dit tens tota la raó, però la força i les ganes per tirar endavant amb la teva música et farà superar aquests contratemps! ànims!

  ResponderEliminar