martes, 23 de agosto de 2011

Entrevista al grup Fora de Lloc



Jordi - Coincidim amb els Fora de Lloc a les semifinals del concurs musical Rockalafell, i el primer que fem és preguntar-los com defineixen la seva proposta musical nascuda a Montblanc el 2001?, és adequada o està "fora de lloc"?


Fora de lloc -Nosaltres pensem que és adequada, ja que creiem en aquest projecte, tot i que diuen que: "Qualsevol cosa que no sigui normal, pot dir-se Fora de Lloc".


Jordi - Actualment els anomenats grups de pop-folk en català, com Manel o Els amics de les Arts, acaparen gairebé tota l'atenció dels mitjans de comunicació. Podríem dir que el rock ha passat a un segon terme, està "fora de lloc"?


Fora de lloc -Bé, és veritat que, com tu dius, els Manel o Els amics de les Arts acaparen l'atenció dels mitjans, però no creiem que el rock hagi passat a un segon terme. Des de l'any que va nèixer, sempre ha estat i estarà aquí amb nosaltres, i seguirà sent així, l'únic que passa ara és que aquests grups han esclatat i la gent potser s'hi fixa més.


Jordi - La música, i especialment la manera de produir-la i fer-la arribar al públic, està evolucionant continuament. Quins creieu que són els secrets per no quedar fora de lloc davant d'aquesta evolució?


Fora de lloc - Doncs estar a la última, no deixar de treballar i donar sempre una bona imatge.


Jordi - Caldrà estar-hi atents, doncs! Quins són els projectes musicals que us engresquen actualment?


Fora de lloc - Potser el primer projecte pel qual lluitem és el de poder ser coneguts i que tothom pugui jutjar la nostra música, i evidentment que a la gent li agradi la feina que nosaltres fem. Ja després, per aconseguir aquest objectiu, n’hi han d’altres com el de poder grabar un 2n disc, fer un videoclip, o el de poder viure de la música, tot i que sabem que avui dia és molt difícil.


Jordi - Com podem estar al dia de les vostres novetats i propers concerts?


Fora de lloc - A través de la pàgina de faceebook i myspace www.myspace.com/FDLLOC


Jordi - Moltes gràcies per aquesta entrevista!

1 comentario:

  1. Podeu veure l'entrevista:

    http://www.decibel.cat/entrevistes/entrevistes.php?accio=entrevista&id=1125

    ResponderEliminar