miércoles, 30 de noviembre de 2011

Crònica del concert de Sergi Dalma al Palau Sant Jordi


Pocs mesos després d’haver presentat 'Via Dalma' al Gran Teatre del Liceu, Sergi Dalma (Josep Capdevila a la vida real) va poSar el punt i final a la seva gira amb un concert al Palau Sant Jordi el passat 21 d’octubre.

El disc 'Via Dalma' és el catorzé de l’artista Sabadellenc, i ha aconseguit el reconeixement de ser el disc més venut a l’estat espanyol l’any passat.

Per a l’ocasió el Palau Sant Jordi es va convertir en una sala amb tots els seients numerats, i es va plantejar un concert dividit en dues parts diferenciades: d’una banda una primera part més íntima on es van interpretar cançons del seu darrer disc, i per altra banda una segona part amb un plantejament més rítmic on es van repassar les cançons que han acompanyat en Sergi durant els seus 22 anys de carrera professional.


Un cop acabada la gira, en Sergi Dalma es centrarà en la promoció del seu nou disc 'Via Dalma 2', que seguirà aprofundint en reinterpretar els grans clàssics de la cançó italiana i on trobarem una versió en català de 'senza una donna' de Zucchero.

Així mateix Sergi Dalma també ha enregistrat, de forma conjunta amb l’Escolania de Montserrat, la cançó 'Em dónes força'. Ben aviat podrem escoltar aquesta cançó, tant al videoclip que es va gravar el passat 20 d’octubre, com al disc de la Marató de TV3 d’aquest any que recaptarà fons per a la regeneració i trasplantament d'òrgans i teixits.

1 comentario: