viernes, 19 de marzo de 2010

Entrevista al grup Brams


Entrevista al grup Brams

Jordi: El 2010 s’inicia amb l’agradable sorpresa del retrobament de Brams, grup que que havia restat inactiu des del darrer concert de comiat a Berga el 7 de maig del 2005. Es tracta d’un retrobament durant els primers mesos de 2010 per celebrar els 20 anys com a banda. Actualment hi ha programats una vintena de concerts i la gira acabarà en un darrer concert el 5 de juny a Berga. Abans que res, agrair-vos que ens hagueu concedit aquesta entrevista coincidint amb el vostre concert a la Sala Apolo de Barcelona el 13 de març. Abans que res deixeu-me preguntar-vos quina rebuda esteu tenint, per part del públic, en la Gira Brams 2010? I quines sensacions esteu tenint, els membres del grup, al retrobar-vos damunt de l’escenari?

Titot: Doncs molt semblant a les de fa cinc anys, de fet hem perdut la consciència de que estem fent una gira de propina, ara és com si no haguessim plegat. Això és el que sentim anant de concert, provant so, a l'escenari...

Jordi: Que trobaran els seguidors de Brams en aquesta gira Brams 2010?

Titot: Bé hem configurat un espectacle basat en els dos grans eixos temàtics de Brams, el compromís social i la cançó de taverna i hem fet un guió de seguiment amb les cançons més emblemàtiques.

Jordi: La gira Brams 2010 acabarà en un concert a Berga el proper 5 de juny, quines similituds tindrà aquest concert amb el de comiat del 7 de maig del 2005?

Titot: Al principi podríem imaginar que ens traslladaria a aquell 7 de maig però veient com va la gira estic segur que tampoc serà un concert nostàlgic i serà referent per ell mateix, no en comparació.

Jordi: Al coincidir aquest darrer concert amb les festes de la Patum de Berga, ens hi hem d’esperar sorpreses 'patumaires'?

Titot: No. No hem previst res en aquest sentit.

Jordi: Després d’aquesta gira, quin és el futur de Brams?

Titot: No ho sé. De fet Brams està dissolt, això és una gira puntual. No ens hem plantejat res. Ni fer algun altre dia alguna altra cosa, ni no fer mai res més. No ho sé.

Jordi: I en quins projectes seguireu treballant els diferents components del grup?

Titot: El David Rosell segueix amb Dept i està amb mi amb Mesclat i fent l'espectacle acústic 'L'esca del pecat', el Sergi Beringues segueix amb els Strombers, el Jordi Castilla segueix amb els Skàndol Públic i jo estic preparant projectes nous en un dels quals possiblement hi participarà en Xef.

Jordi: Tant parlar de futur, com que als concerts sempre s’escolta 'Titot President, Catalunya independent', i estem a poc temps de les eleccions, et veus amb cor de competir amb el Laporta i companyia?

Titot: Això és pur folkore, és com si es cridés Titot cabró, president de la Diputació.

Jordi: Bromes a part, com veieu el futur del país?

Titot: Ens en sortirem, ens desempellegarem d'Espanya.

Jordi: I el de la música feta a Catalunya?

Titot: Hi ha per triar i remenar, qui digui que no li agrada res, és que té prejudicis.

Jordi: Moltes gràcies per aquesta entrevista i molta 'energia' en els vostres projectes !!!

1 comentario:

  1. Podeu veure l'entrevista a:

    http://www.decibel.cat/entrevistes/entrevistes.php?accio=entrevista&id=1091

    ResponderEliminar