jueves, 22 de abril de 2010

Entrevista al grup Kill me Later


Entrevista al grup Kill me Later

Jordi - Coincidim al concert que fa el 8 d'abril a la Sala Cau de Tarragona el grup Kill me Later, dintre la programació del DO Tarragona 2010, i aprofitem una mica per parlar amb ells de l'evolució del grup des dels seus inicis fins ara que estan promocionant el seu primer disc.Com us vau conèixer i us vau decidir a crear el grup?

KML – Alguns dels membres del grup havíem coincidit anteriorment per separat en altres projectes musicals. Al 2006 vam iniciar alguns de nosaltres un projecte acústic, al qual al final vam anar afegint més so elèctric i canya, afegint més instruments, amb el que vam acabar per incorporar-nos-hi tots: Salva, Oriol, Pablo, Nacho i Rafel, i per passar de l'acústic a un rock elèctric molt 'canyero'!

Jordi - Quins grups us han influenciat més en el vostre so?

KML - Ens agrada escoltar molta música i d'estils molt variats, però ens encanta el rock, i especialment el rock dels 70 i 80, al qual intentem retre-li un homenatge amb les nostres cançons, ens encanten bandes mítiques com Black Sabath, Led Zepellin, Deep Purple, ...

Jordi - Alguns dels moments àlgids del grup han estat guanyar el concurs Yuglomusic al 2008 i el concurs FENM El Vendrell al 2009, ser finalistes de zona del Samsung Rockandcall 2008, finalistes del Baix Gaià Sound 2008 o classificar-vos a la final que es celebrarà aquest estiu per a escollir el millor grup comarcal al concurs Track 2010 d'El Vendrell?

KML - A nosaltres, com a tots els músics, el que ens agrada és tocar. Si tens la sort de tocar a concursos i endur-te premis sempre és una injecció d'entusiasme i una descàrrega d'adrenalina, però després un cop passat el moment, ja només penses en seguir fent música i en el proper concert!

Jordi - Efectivament, mirant la trajectòria del grup veig que heu fet molts concerts, i per exemple, veig que heu fet, diverses col·laboracions amb 'La Marató de TV3' els darrers anys, oi?

KML - Sí, sempre ens han atret les causes benèfiques i ajudar els altres, i creiem que 'La Marató de TV3' és una causa compromesa a la que hem volgut aportar el nostre granet de sorra. Al concert del 2007 vam tenir el privilegi de comptar amb la col·laboració d'en Pemi Rovirosa, va ser un moment molt emotiu per a nosaltres. Al 2008 vam participar en un Casal de Tarragona i l’any passat, el 2009, en un acte cel·lebrat a Calafell.

Jordi - Ara com ara, veig que també teniu molts concerts coincidint, potser, amb l'aparició del vostre primer disc?

KML – Sí, estem de promoció i estem intentant poder tocar al màxim de llocs possibles per donar a conèixer el nostre treball. Us animem a tots a que vingueu i ens escolteu en directe, així podeu aprofitar per comprar el disc!! Fa poc vam tocar a Alcover, avui a la Sala Cau a Tarragona, i properament estarem a Vilanova i la Geltrú (11/4), Calaceite (24/4) i Comarruga (30/4).

Jordi - I després d'aquests concerts, què teniu previst: fer relax o seguir donant canya?

KML – A més a més d'aquests concerts previstos per l'abril, estem tancant noves dates que anirem actualitzant a la nostra web (www.killmelater.com), facebook i myspace (www.myspace.com/thekillmelater), la nostra idea és seguir gaudint de la música damunt els escenaris i seguir fent arribar a la gent les cançons del nostre disc.

Jordi - Molta sort doncs, i moltes gràcies desde Decibel per aquesta entrevista!

1 comentario:

  1. Podeu veure l'entrevista a:

    http://www.decibel.cat/entrevistes/entrevistes.php?accio=entrevista&id=1093

    ResponderEliminar