miércoles, 20 de abril de 2011

Entrevista al grup Ix!



Jordi - Per comentar les darreres novetats dels ix!: Premi millor disc català de l'any de Radio 4, acabat d’estrenar el clip de la cançó 'Avui sí' i a punt de veure la llum el disc de l'Albert Freixas, aprofitem per entrevistar a l'Eduard González, bateria i compositor de bona part de les cançons d'ix!, i al mateix temps guanyador de la cursa que podem veure el clip d’ 'Avui sí' ( http://www.youtube.com/watch?v=G02CO1yEqqY)


En referència al Clip, Eduard, ens plantegem si l’esportivitat i el fair-play es poden imposar a màximes com 'el fi justifica els mitjans? Entrats en aquesta disjuntiva, amb qui et quedes: Guardiola o Mourinho?


Eduard – Guardiola, evidentment, gaudim amb el joc net i de qualitat. Tot i que personalment no crec que hi hagi blancs ni negres, aposto pels grisos. No sempre podem fer content a tothom i, a més, de tant en tant és saludable riure’s d’un mateix. Això és el que volem plasmar en aquest últim videoclip.


Jordi – Felicitant-vos pel Premi millor disc català de l'any de Radio 4. Rebreu el premi el proper 5 d'abril, en un acte a la seu de RNE al 22@, on hi fareu una actuació. Teniu previst alguna sorpresa per a celebrar-ho?


Eduard – Volem celebrar aquest premi amb la nostra gent. Com que no disposem de massa temps, hem pensat que la millor manera d’agrair aquest premi a la gent que ens ha votat és precisament oferir-los allò que les ha agradat: una petita tria dels millors temes d’ix!


Jordi - Després d'un 2010 amb un ritme frenètic de concerts, quins són els plans d’ix! per aquest 2011?


Eduard – Continuarem fent concerts fins al setembre amb l’Ingenu és lliure, però ja estem preparant nous temes que gravarem a finals d’any i que conformaran el tercer disc, un projecte amb el qual estem molt engrescats.


Jordi -En breu apareixerà el primer disc en solitari de l'Albert Freixas, guitarra d'ix!. Que ens pots avançar d'aquest disc?


Eduard – 'U'(aquest n’és el títol) serà un gran disc, l’Albert té una veu superdotada, lluny del que estem acostumats a escoltar en l’àmbit català, i, que a més, transmet a la primera escolta. Penso que és una tria excel·lent de 9 cançons que ens faran vibrar.


Jordi – Com podem estar al dia de les vostres novetats?


Eduard – A través d’internet, ja que actualitzem tot sovint el nostre myspace, www.myspace.com/ixcadaques; la pàgina del facebook, http://www.facebook.com/pages/ix/46975878880; twitter, http://twitter.com/gatrecords, i youtube, http://www.youtube.com/ixcadaques. I també trobareu informació al web de la nostra discogràfica: http://www.gatrecords.com/.


Jordi – Moltes gràcies per aquesta entrevista!

1 comentario:

  1. Podeu veure l'entrevista a:

    http://www.decibel.cat/entrevistes/entrevistes.php?accio=entrevista&id=1118

    ResponderEliminar